Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου των Πράσινων στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 30 Ιουλίου στις 13.00μμ

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Συνέντευξη Τύπου του κόμματος των Πράσινων, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις τους για τα προβλήματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής στην Εύβοια, τις επιπτώσεις των εξορυξεων και των αιολικών, τη διαχειριση των αποβλήτων και των νερών κ.α. γίνεται την Πέμπτη 30.7.2020, στις 13.00, στην αίθουσα του εστιατορίου “Φωλιά”, πλατεία Αθανάτων, στη Χαλκίδα.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν:

Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης
Στάθης Λειβαδίτης, μέλος της ΔΕ του κόμματος Πειρατών Ελλάδας

Στους Πράσινους, που είναι το πρώτο κόμμα που έκανε το Ιδρυτικό Συνέδριό του ψηφιακά μέσα στην καραντίνα, συμμετέχουν ήδη το κόμμα «Πράσινοι-Αλληλεγγύη» και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.

Οι Πράσινοι στοχεύουν στο να εκφράσουν και στην Ελλάδα το παγκόσμιο πράσινο κύμα και να ανασυγκροτήσουν τον χώρο της αυτόνομης πολιτικής οικολογίας σε νέες, κινηματικές, υγιείς και ανοιχτές βάσεις. Φιλοδοξούν να εκφράσουν πολιτικά όλους/ες όσους/ες ανησυχούν για το κλιματικό χάος, τη διάδοση των επιδημιών, τις εξορύξεις υδρογονανθράκων, την υποβάθμιση της ζωής και της φύσης, υπερασπίζονται τα δικαιώματα ανθρώπων και ζώων και κινούνται στο πνεύμα των Ευρωπαίων και των Παγκόσμιων Πράσινων.

Η Γραμματεία των Πράσινων

Διαβάστε επίσης